Vegansk Oreo-kage

I går da jeg skulle til påskefrokost/hygge med et par stykker af mine gode veninder skulle jeg have kage med og jeg valgte selvfølgelig at bage en vegansk kage. Det var 2. gang jeg prøvede at bage vegansk – begge gange er lykkedes med stor succes! Der er jo egentlig heller ikke nogen forskel på at bage vegansk eller ej, nogle af ingredienser er bare byttet ud med et vegansk alternativ – mest i forhold til mælk og æg. Men må alligevel indrømme at første gang jeg bagte med sojamælk var jeg lidt spændt på resultatet som heldigvis endte godt.

Den første kage jeg skulle bage var til det kor jeg synger i. Der bagte jeg en vegansk chokoladekage. Vi var to der havde kage med og de lignenede meget overraskende hinanden en del, jeg tror næsten den eneste forskel var at min var vegansk og den anden ikke var.

Jeg var egentlig lidt spændt på hvordan det ville blive modtaget at jeg havde en vegansk kage med, men det blev heldigvis modtaget meget positivt, kagen blev i hvert fald spist og jeg fik gode tilbagemeldinger.

Oreo-kage

I går valgte jeg at kaste mig ud i at bage en Oreo-kage. Og JA Oreo’s er veganske!
Kagen var overraskende nem at lave og krævede enkelte ingredienser du kan få i normale supermarkeder.
Der er et link til opskriften her.

Kagen blev modtaget godt både hos mine veninder og blandt min familie der også fik kage.

Udklip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *