Om Jeg Veganer

Om Kirsten

Mit navn er Kirsten og jeg er 19 år. I sommeren 2017 blev jeg student fra Midtfyns Gymnasium. Lige nu er jeg i gang med et sabbatår inden jeg skal starte på universitet i sommeren 2018, hvor jeg sandsynligvis gerne vil læse til Civilingeniør i softwareteknologi – det er dog ikke en beslutning jeg er helt sikker på endnu.

I mit sabbatår bruger jeg tid på at arbejde. Jeg er blevet ansat hos Obsidian Digital, hvor jeg blandt andet arbejder med søgemaskineoptimering, som jeg synes er utrolig spændende at arbejde med.

Da Obsidian Digital har hovedsæde på Østerbro flyttede jeg fra lille Fyn til København i midten af august.

Jeg bruger derfor også en del af mit sabbatår på at udforske de fantastiske muligheder der er for at købe spændende veganske varer og spise lækker mad på veganske restauranter her i København.

 

Om Jeg Veganer

Jeg har altid haft meget stor kærlighed til dyr, og altid tænkt at dyr ligesom vi mennesker har følelser.
Derfor blev jeg pescetar da jeg var ca. 13 år gammel. (en pescetar er en vegetar der supplerer med fisk)
I starten af 2015 kort tid før jeg fyldte 17 valgte jeg at blive vegetar og jeg er nu på vej til at blive veganer. Hvorfor jeg gerne vil være veganer kan du læse om her. Du kan desuden læse om forskellen på en vegetar og veganer på denne side.

Jeg er frivillig i Dyrenes Alliance. Det blev jeg i starten af 2015. Jeg startede som frivillig i Odense og er i dag frivillig i København. Jeg er desværre ikke altid så aktiv, som jeg gerne ville være, da der går meget tid med mit arbejde og der samtidig også er meget andet, som jeg gerne vil nå. Jeg kan godt lide at være frivillig, da jeg føler at jeg på den måde kan være med til at gøre en lille forskel. Og så møder jeg andre mennesker, som også er veganere og vegetarer og det synes jeg også er fedt.

Jeg valgte at starte en blog for at fortælle andre om at det sagtens kan lade sig gøre at leve grønnere, hvilke tanker jeg har om at være veganer, og hvilke problemer jeg møder, og hvor nemt det egentlig kan være at leve som vegetar/veganer. Men selvfølgelig også for forhåbentlig at inspirere andre til at blive vegetarer eller veganere!

Her tænker du på “Om Jeg Veganer”

 1. Hej Kirsten

  Du har helt sikkert inspireret mig:) Jeg er begynder-veganer, så tak for din hjælp til veganerlivet med denne blog.

  Mos på! 🙂

  Mange hilsner
  Gry
  PS: Jeg kender godt Årslev, fin lille by. Har selv boet i Odense i nogle år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *