Om Jeg Veganer

Om Kirsten

Mit navn er Kirsten og jeg er 18 år. Jeg går i 3.g på Midtfyns Gymnasium i Ringe, og bor i en lille by på Midtfyn der hedder Årslev.

Ved siden af gymnasiet spiller jeg klaver, som jeg har gjort siden jeg var lille. Jeg løber og cykler nogle ture engang i mellem, jeg er meget sammen med mine venner, og så arbejder jeg i en Spar-butik.

 

Om Jeg Veganer

Jeg er frivillig i Dyrenes Alliance-Odense. Det blev jeg i starten af 2015. Som frivillig deler jeg foldere ud i Odense ca. en gang om ugen, som jeg synes er et vigtig arbejde som også er hyggeligt.

Jeg har altid haft meget stor kærlighed til dyr, og altid tænkt at dyr ligesom vi mennesker har følelser.
Derfor blev jeg pescetar da jeg var ca. 13 år gammel. (en pescetar er en vegetar der supplerer med fisk)
I starten af 2015 kort tid før jeg fyldte 17 valgte jeg at blive vegetar og jeg er nu på vej til at blive veganer. Hvorfor jeg gerne vil være veganer kan du læse om her.

Jeg valgte at starte en blog for at fortælle andre om at det sagtens kan lade sig gøre at leve grønnere, hvilke tanker jeg har om at være veganer, og hvilke problemer jeg møder, og hvor nemt det egentlig kan være at leve som vegetar/veganer. Men selvfølgelig også for forhåbentlig at inspirere andre til at blive vegetarer eller veganere!

En mening om “Om Jeg Veganer”

 1. Hej Kirsten

  Du har helt sikkert inspireret mig:) Jeg er begynder-veganer, så tak for din hjælp til veganerlivet med denne blog.

  Mos på! 🙂

  Mange hilsner
  Gry
  PS: Jeg kender godt Årslev, fin lille by. Har selv boet i Odense i nogle år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *